Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Έκθεση Graphic Design με Θέμα το Περιβάλλον


«Simple Things Can Save The Earth»

Η Ρένα Κωστοπούλου της Reified Art Shows με τους 3 νικητές του διαγωνισμού Άγγελο Λυρτζή, Δημήτρη Σεργιάννη και Γεωργία Ιωσηφίδου, τον Στέφανο Μπατζάκη της Atlas Digital, τη Δώρα Μοδίτση του Ομίλου Ξυνή και τον Κωνσταντίνο Τίτη του StockPC.gr.

 Ο πρώτος νικητής του διαγωνισμού, Άγγελος Λυρτζής, παραλαμβάνει το βραβείο του από τον Στέφανο Μπατζάκη της Atlas Digital.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση / διαγωνισμός graphic design με θέμα “Simple Things Can Save The Earth” στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Reified Art Shows. Συμμετείχαν 28 γραφίστες από την Ελλάδα και την Κύπρο και παρουσίασαν με το δικό τους τρόπο, απλά πράγματα που όλοι μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε τον πλανήτη μας. Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο SilverDollar Music Bar στη Θεσσαλονίκη από τις 12 έως τις 19 Ιουνίου. Οι νικητές του διαγωνισμού κέρδισαν πολλά δώρα, υποτροφίες και συνεντεύξεις, προσφορά των υποστηρικτών και των χορηγών επικοινωνίας της εκδήλωσης. 
 
 Ο Δημήτρης Σεργιάννης κέρδισε το δεύτερο βραβείο στην έκθεση. Στη φωτογραφία μας παραλαμβάνει το βραβείο του από τον Κωνσταντίνο Τίτη του StockPC.gr.

 Η τρίτη νικήτρια του διαγωνισμού, Γεωργία Ιωσηφίδου, παραλαμβάνει το βραβείο της από την Δώρα Μοδίτση του Ομίλου Ξυνή.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν ο Ντίνος Κωστόπουλος – πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος και διευθύνων σύμβουλος της Live Press, ο ΜιχάληςΚαρακώστας – γραφίστας και καθηγητής του Ομίλου Ξυνή και ο Μιχάλης Αντωνόπουλος – γραφίστας και web designer του P&W Magazine και του grafistas.gr.

Η Ρένα Κωστοπούλου της Reified Art Shows με τους γραφίστες Άγγελο Μακρή και Άγγελο Λυρτζή και τον Γιάννη Βραχνό του Silver Dollar Music Bar.

 Ο γραφίστας / συμμετέχων στην έκθεση Θανάσης Βαρδάρης, με τον Άρη Τσιτσιρίκο, την Ελένη Βαρδάρη, τον Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη, τον Χαρίτων Αθανασιάδη, τη Βίκυ Λεβαντή και τη Νάντια Μακρυδοπούλου.

Κατά την ημέρα των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε ανοιχτή ψηφοφορία για το κοινό και μετά από συμψηφισμό με τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, βραβεύθηκαν τα 4 καλύτερα έργα της έκθεσης. Το πρώτο βραβείο κέρδισε ο Άγγελος Λυρτζής από τη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο ο Δημήτρης Σεργιάννης από τη Θεσσαλονίκη, το τρίτο η Γεωργία Ιωσηφίδου από τη Θεσσαλονίκη και το τέταρτο ο Γιώργος Κολοβός από τη Δράμα.

 Η Ρένα Κωστοπούλου της Reified Art Shows με τον γραφίστα Θάνο Κόσυβα

Τα έργα των νικητών, αλλά και όλων των συμμετεχόντων έχουν αναρτηθεί στο blog της Reified Art Shows στο http://reifiedartshows.blogspot.com και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ομίλου Ξυνή, της Atlas Digital – επίσημου αντιπροσώπου της Roland στην Ελλάδα, του κέντρου ψηφιακών εκτυπώσεων PrintXPress, του StockPC.gr, του φωτογραφικού κέντρου Louis KonstantinouPhotographics και του Indivisuals.gr.
 Πλήθος κόσμου ήρθε να θαυμάσει τα έργα των συμμετεχόντων στην έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου