Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Έκθεση Graphic Design με Θέμα το Περιβάλλον 

Πέμπτη, 30 Ιούνιου 2011  

b_300_0_16777215_0___plugins_content_imagesresizecache_9eb8788703cb975572dba40b6da27f2c.jpeg 

Εικοσιοκτώ γραφίστες από την Ελλάδα και την Κύπρο παρουσίασαν με το δικό τους τρόπο απλά πράγματα που όλοι μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε τον πλανήτη μας.

Η έκθεση/διαγωνισμός graphic design με θέμα “Simple Things Can Save The Earth”, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Reified Art Shows, στο Silver Dollar Music Bar στη Θεσσαλονίκη από τις 12 έως τις 19 Ιουνίου.

Οι νικητές του διαγωνισμού κέρδισαν πολλά δώρα, υποτροφίες και συνεντεύξεις, τα οποία ήταν προσφορά των υποστηρικτών και των χορηγών επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος και διευθύνων σύμβουλος της Live Press κ. Ντίνος Κωστόπουλος, ο γραφίστας και καθηγητής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Μιχάλης Καρακώστας και ο γραφίστας και web designer του P&W Magazine και του grafistas.gr Μιχάλης Αντωνόπουλος.

Κατά την ημέρα των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε ανοιχτή ψηφοφορία για το κοινό και μετά από συμψηφισμό με τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, βραβεύθηκαν τα 4 καλύτερα έργα της έκθεσης. Το πρώτο βραβείο κέρδισε ο Άγγελος Λυρτζής από τη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο ο Δημήτρης Σεργιάννης από τη Θεσσαλονίκη, το τρίτο η Γεωργία Ιωσηφίδου από τη Θεσσαλονίκη και το τέταρτο ο Γιώργος Κολοβός από τη Δράμα.

Τα έργα των νικητών, αλλά και όλων των συμμετεχόντων έχουν αναρτηθεί στο blog της Reified Art Shows στο http://reifiedartshows.blogspot.com και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ της Atlas Digital – επίσημου αντιπροσώπου της Roland στην Ελλάδα, του κέντρου ψηφιακών εκτυπώσεων PrintXPress, του StockPC.gr, του φωτογραφικού κέντρου Louis Konstantinou Photographics και του Indivisuals.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου